Повідом про корупцію
Кібершахрайство
Основне меню
Національний університет оборони України

Надихаюча книжка Українського Захисника

09.05.2022

Саме таку назву має книжка, покликана скрасити непрості, суворі будні Українського Воїна. В усі часи надихати – означало спонукати до дії – дійсного буття людини. Діючи, людина мислить, а мислячи діє. Готуючи надихаючу книжку до видання, її автор-упорядник старший викладач кафедри суспільних наук Ольга Красницька прагнула зарядити Українського Захисника невичерпною енергією величних особистостей, передати йому всю велич життя, додати духовних сил, сповнити оптимізмом, зміцнити психічну стійкість і мотивувати на нові звершення задля такої омріяної нашої ПЕРЕМОГИ!

Очі безстрашних Українських Воїнів вдень і вночі пильнують не лише ворога, але й наше сумління. Своїми щоденними героїчними діями у війні з підлим рашистом Українські Воїни золотими літерами пишуть новітню історію України. Їхньою хоробрістю, доблестю і завзятістю, мудрістю й незламністю, хитрістю і вишуканістю дій на полі бою нині захоплюється весь світ.

Надихаюча книжка, що вийшла тиражем у 1000 примірників, найближчим часом буде відправлена Величним Українським Захисникам у різні військові частини, а також доступна для всіх, хто веде боротьбу за своє світле майбутнє, Перемогу України, життя, сповнене радістю, гідністю, подивом і щастям.