Повідом про корупцію
Кібершахрайство
Основне меню
Національний університет оборони України

ПРИВІТАННЯ начальника Національного університету оборони України з нагоди Дня українських миротворців

  • >
  • >
  • >
  • ПРИВІТАННЯ начальника Національного університету оборони України з нагоди Дня українських миротворців
15.07.2022

Шановні воїни-миротворці!

П’ятнадцятого липня ми вшановуємо всіх, хто брав участь і зараз виконує відповідальну місію в операціях із підтримання миру й безпеки, та згадуємо славетних героїв-миротворців, які загинули під час виконання службових обов’язків у складі миротворчого контингенту.

Незважаючи на бойові дії на Сході нашої держави, Україна й надалі дотримується міжнародних зобов’язань щодо участі в миротворчих операціях ООН. Адже в протистоянні російській агресії та окупації українці з власного досвіду знають, яких страждань зазнає цивільне населення у гарячих точках.

Досконала професійна підготовка, успішне виконання визначених завдань, високі моральні якості наших воїнів високо оцінюються міжнародною спільнотою.

Упевнений, що українські миротворці й надалі з честю будуть нести Державний Прапор України, примножуючи свій внесок у врегулювання збройних конфліктів, відновлення правопорядку та захисту прав людини.

Нехай глибока людська вдячність та шана й надалі супроводжують вас, а любов і підтримка рідних завжди будуть вашими надійними оберегами.

Зі святом вас – Днем українських миротворців!

Слава українським миротворцям!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Начальник Національного університету оборони України імені Івана Черняховського

генерал-лейтенант Анатолій СИРОТЕНКО