Повідом про корупцію
Кібершахрайство
Основне меню
Національний університет оборони України

У Німеччині розпочато щорічну конференцію керівників вищих навчальних закладів та інших оборонних установ НАТО

  • >
  • >
  • >
  • У Німеччині розпочато щорічну конференцію керівників вищих навчальних закладів та інших оборонних установ НАТО
18.05.2022

17 травня в Гамбурзі (Німеччина) розпочалася щорічна Конференція керівників вищих навчальних закладів та інших оборонних установ НАТО (CoC).

Головна тема конференції: «СТІЙКІСТЬ В ОСВІТІ».

Ця подія присвячена пріоритетам, невід'ємним для історичної місії навчальних закладів, яка полягає у навчальному процесі і подальшому розвитку професійної військової освіти.

Конференція є також майданчиком, що сприяє обміну інформацією та ідеями, у єдиному прагненні вдосконалити навчальні програми та методи навчання, підтримує взаємне розуміння.

“Конференція має на меті зібрати разом командувачів вищих національних оборонних установ НАТО та країн-партнерів для обміну інформацією та ідеями в галузі вищої оборонної освіти. є форумом для обміну досвідом та розвитку професійної військової освіти на користь Альянсу та націй-партнерів” – зазначив начальник Оборонного Коледжу НАТО генерал-лейтенант Олів’є РІТТІМАНН під час відкриття заходу.

Визначені під час конференції пріоритетні напрямки удосконалення освітнього процесу, за традицією щорічної співпраці між нашими навчальними закладами, будуть впроваджені в навчальну діяльність Національного університету оборони України.