Повідом про корупцію
Кібершахрайство
Основне меню
Національний університет оборони України

Є зв'язок – буде перемога!

08.08.2022

Війська зв’язку – важлива складова всього складного військового механізму, адже саме вони забезпечують інформаційну безпеку. Завдання, які ставляться перед вами сьогодні, відповідальні та складні. Вони вимагають від вас високої організованості та дисципліни. Адже без зв'язку немає управління, а без управління немає перемоги. Саме на цьому постулаті виховуються воїни-зв'язківці.

Щиро вітаю вас із професійним святом, яке стало символом незламності, фаховості та спадкоємності традицій воїнів-зв’язківців.

Сьогодні війська зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України розвиваються на основі світових досягнень науки та техніки та на високому рівні протистоянь сучасним викликам та загрозам у кіберпросторі.

На сході України в умовах бойової обстановки особовий склад підрозділів зв’язку демонструє високий професіоналізм, відповідальність та зразкове виконання військового обов’язку. Наразі спеціальність військового зв’язківця – одна з найбільш затребуваних в зоні військових дій на сході і півдні України.

У цей урочистий день завжди є місце спогадам і скорботі за полеглими побратимами. Вічна пам’ять і слава загиблим воїнам-зв’язківцям!

Дякую вам за сумлінне виконання військового обов’язку, вірність присязі та відданість обраній справі. Найщиріші вітання ветеранам.

Шановні військові зв’язківці! Бажаю Вам завжди залишатися на зв’язку, зберігати бадьорий настрій і високий бойовий дух. Нехай злагода і добробут панують у ваших родинах!

Слава Україні!

Начальник Національного університету оборони України імені Івана Черняховського

генерал-лейтенант Анатолій СИРОТЕНКО